Zilele trecute ma gandeam sa incerc un nou stil de machiaj, poate si un nou parfum. M-am gandit sa rasfoiesc catalogul Oriflame, sa vad ce cosmetice si parfumuri noi au aparut si ce anume ar fi potrivit pentru mine.

Sa incepem cu cremele. Mi-au placut o crema de față cu extract din musetel ( in brosura este la pretul de 15,99 lei de 50 ml) si o crema de zi cu extract din trandafir ( pretul cremei este de 22,90 lei in cantitate de 50 ml).

In categoria fond de ten am gasit unul care uniformizeaza nuanța tenului si care conferă un aspect mai luminos ( in revista il vedeti la pretul de 32,99 lei, cantitate de 30 ml). Lângă sticluță se mai observă si o pensula care ne ajuta sa intidem fondul de ten pe toata suprafata fetei ( pretul este de 17,99 lei).

Sa trecem la machiajul ochilor. Voi alege un creion si un rimel. Ma gandesc la o culoare de negru pentru mine, in catalog vedem creionul la pretul de 19,99 lei. Rimelul care imi place este la pretul de 29,99 lei.

In revista Oriflame se mai gasesc si rochițe, genti, portofele, precum si parfumuri ( de barbati si femei) si alte produse cosmetice.

Daca doresti sa vezi catalogul Oriflame, da click aici.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Oriflame - cosmetice, îmbrăcăminte și altele să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog