Pentru ca vremea de afara nu mai este asa calda ca pana acum, m-am gandit sa pregatesc pentru astazi o supă si o friptura la cuptor. Sa vad ce gasesc prin brosura Selgros.


In revista am vazut alimente ce imi sunt de ajutor pentru a gati preparatele de astazi, asa ca va descriu si voua o parte din ele. Sa incepem: ardei kapia la pretul de 3,99 lei/ kg, pulpe de pui dezosate ( pretul este de 14,65 lei/kg), oua de gaina ( caserolă de 13 bucati, 0,62 lei/bucata), pateu de gâscă la pretul de 1,70 lei sau ulei de floarea soarelui la pretul de 5,49 lei. In brosura Selgros sunt prezentate mai multe alimente si produse ( solutie pentru spalat vase, detergenti pentru rufe, sampoane, vopsele de par, pampersi pentru copii de diferite marimi) decat cele descrise de mine.

Catalogul Selgros il gasiti aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog SELGROS pentru preparate culinare cu gust să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog