In magazinul online Top-Shop gasim electrocasnice pentru bucatarie, produse pentru gradina, sport, chiar si pentru mentinerea frumusetii corpului. Va descriu mai jos unele produse din catalogul Top-Shop. In revistă am vazut:

 - Robot de bucatarie cu mai multe functii cum ar fi: razatoare, feliator, storcator de citrice (toate acestea functii sunt disponibile prin utilizarea unor conuri diferite), Robotul de bucatarie este la pretul de 99 lei,

- aparatul pentru facut inghetata are un bol cu capacitatea este de 500 ml si ventuze pentru a nu aluneca atunci cand il folosim. Pretul este de 129 lei.

- tocator electric pentru a mărunți condimente, nuci, gheață si altele. Tocatorul este la pretul de 159 lei.

In magazinul Top-Shop gasiti si alte produse, nu doar cele prezentate de mine anterior.

Catalogul online il vedeti dacă dati click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Top-Shop - Produse văzute la TV și alte articole să fie actualizate pentru luna mai 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog