Catalogul Lidl ne surprinde cu produse noi din toate categoriile.

Daca doresti să reînnoiești o parte din garderoba familiei si nu ai timp sa cauti prea mult, in catalogul Lidl gasesti pulovere de barbati la pret de 47.99 lei cu gluga, pantaloni de barbati pret 56.99 lei sau ghete la pret de 81,99 lei.

Pentru doamne mi-a placut o rochie din material ce imită pielea intoarsă, la pretul de 46.99 lei, disponibilă in doua culori ( negru si maro ). In catalog mai gasesti Jeans evazati, bluze, pantaloni si multe altele.

In catalog mi-au atras atentia si cateva boxe audio si o tastatura cu Bluetooth, disponibila de asemenea cu diverse modele, fiecare la pret de 89,99 lei.

Mi-au placut si etajera cu 3 rafturi alba la pretul de 64,99 lei, dar si biroul cu patru compartimente pentru cei care doresc mai mult spatiu de depozitare separat, la pretul de 289 lei,

In catalog mai gasim si forme de copt cu diverse modele, accesorii de copt prajituri, cat si produse alimentare, atat pentru prepararea dulciurilor, cat si pentru o cină bogată.

Într-adevar, aceasta editie a catalogului oferă o gama diversă de produse pentru toti cei dragi.

Catalogul Lidl il puteti răsfoi daca dati click aici.
PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalogul Lidl, mai multe produse noi să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog