Seara trecuta mă gandeam sa mai cumpar cateva lucruri pentru casa, daca tot sunt in perioada constructiilor si tot am muncitorii prin zona. Doresc sa schimb mobila de prin casa, asa ca m-am apucat sa rasfoiesc catalogul Praktiker.

In brosura Praktiker am vazut mai multe modele de mobilier, printre care un dormitor cu doua noptiere la pretul de 599,90 lei, o masa de birou la pretul de 79,99 lei, o etajera ( pretul etajerei este de 109,90 lei), dulap la pretul de 279,90 lei si altele.

In catalog sunt mai multe categorii de produse cum ar fi: perdele, lampadare, covoare, damigene, borcane, hotă, aragaz, usi, semineu si nu doar acestea.

Catalogul Praktiker il poti vedea daca dai click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalogul Praktiker "Oferte speciale de nota 10" să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog