Revista  Profi are mai multe tipuri de produse din care noi putem alege si intocmi o lista de cumparaturi.


Lista mea de cumparaturi pentru cina din aceasta seara este alcatuita din: ulei de floarea soarelui (in brosura Profi este la pretul de 3,59 lei), aripi de pui (in revista sunt la pretul de 9,49 lei/kg), pasta de tomate ( pretul este de 3,99 lei, borcan de 720g), orez bob mare la 1kg (pretul este de 5,99 lei in revista).

In brosura sunt prezentate de asemenea mezeluri, printre care am vazut: salam la pretul de 1,89 lei/100g sau sunca la pretul de 1,85 lei/100g daca doriti sa preparati un aperitiv sau alte degustari.

Revista Profi de asemenea mai are si alte produse cum ar fi: smantana, crema de branza la pretul de 4,89 lei (crema de branza este la cutie de 200g), mici 9,99 lei /kg, racoritoare si multe altele.

Daca te intereseaza sa citesti brosura Profi si sa descoperi mai multe produse, o poti gasi aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalogul Profi prezintă o diversitate de produse să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog