Altex a lansat campania de Black Friday 2016 mai devreme decat alte magazine. Campania are loc sub sloganul "Mai multe oferte, mai mult timp", între 20 octombrie si 23 noiembrie, si ofera reduceri la produse din categoriile electrocasnice mari, laptopuri, produse IT, televizoare, audio, video, telefoane, tablete, accesorii, electrocasnice mici, gaming, jucarii, filme, casa, auto si altele.

Aceasta surpriza neasteptata m-a determinat sa rasfoiesc ofertele. Am văzut în catalogul de Black Friday 2016 de la Altex unele produse de care am nevoie, cum ar fi frigider, maşină de spălat vase, plită de aragaz, cuptor şi altele.

Frigiderul care mi-a placut este la preţul de 899,90 lei, are două uşi la exterior, iar în interior are patru rafturi de sticlă, din care trei rafturi sunt ajustabile, dar şi un congelator cu o capacitate de 41 de litri.

Am vazut si o ladă frigorifică la preţul de 699,90 lei, dar si un cuptor încorporabil electric, cu carcasă de inox, la preţul de 699,90 lei. Mi-au mai placut o plită încorporabilă cu gaz, cu patru arzătoare pentru gătit şi carcasă de inox, la preţul de 399,90 lei, precum si o maşină de spălat vase cu patru programe, la preţul de 999,90 lei, dar si alte produse.Catalogul Altex Black Friday 2016 îl puteţi vedea online dacă daţi click aici.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Black Friday ALTEX să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog