eMAG a anunțat că 18 noiembrie 2016 este ziua in care va organiza a șasea editie a Black Friday. Peste 1 milion de produse îsi asteaptă clientii in depozitele companiei. Acestea vor fi afisate online, in limita stocului disponibil, in catalogul Black Friday al Emag, editia 2016.


Comparativ cu anul trecut, stocul este dublu si va fi oferit un numar impresionant de produse cu reduceri de pret, din diverse categorii, inclusiv tablete, telefoane mobile, diverse produse IT, laptopuri, chiar si smarwatch-uri si brățari smart, dar si electrocasnice cum ar fi masini de spalat, frigidere, televizore si altele. Nu vor lipsi din oferta Emag de Black Friday 2016 nici alte produse, din diverse categorii, pentru toata familia, inclusiv pentru copii.

La acest eveniment vor face oferte si peste 2000 de comercianti parteneri, adica dublu, comparativ cu anul trecut.

Conform comunicatului de presa al companiei, produsele au drept de retur in 30 zile, coletul poate sa fie desfacut la livrare, call center-ul este asigurat 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, se oferă serviciul Pick and Return, dar si finantare prin eCredit, precum si serviciul de comanda instant "Plata cu 1 click". Compania are si o aplicatie proprie.

Daca doriti sa vedeti catalogul e-MAG de Black Friday 2016, puteti da click aici in ziua promotiei.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol BLACK FRIDAY eMAG - A șasea ediție să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog