Campania Media Galaxy cu sloganul "Cel mai mare Black Friday ever" se desfășoară între 20 octombrie si 23 noiembrie 2016 ( pe o perioadă de 35 de zile ). Compania s-a pregatit pentru acest eveniment comercial de peste o jumatate de an, optimizand platforma online ( pentru o incarcare mai rapida a paginilor ) si asigurand de asemenea un stoc important de produse din toate categoriile de bază. Astfel, în catalogul de Black Friday 2016 al Media Galaxy am văzut diverse produse cu reduceri, cum ar fi laptopuri, televizoare, frigidere, telefoane, tablete şi accesorii pentru acestea, aspiratoare şi multe altele.

De data aceasta vor exista mai multe etape cu promotii, de cate 7 zile fiecare. Denumita rundă, aceasta prima perioada are loc intre 20 si 27 octombrie 2016 si ofera promotii la peste 1000 de produse, iar ultima dintre runde ( si cea mai importantă ) va fi intre 17 si 23 noiembrie 2016.

In catalogul Media Galaxy Black Friday 2016 sunt oferite de exemplu reduceri de până la 80% pentru categoria de produse utilizate in comunicatii, de până la 60% pentru electrocasnice mici si produse de entertainment si de până la 40% pentru televizoare si electrocasnice mari.De exemplu, mie mi-au placut urmatorele produse: televizor LED smart Ultra HD cu sistem de operare Android, cu diagonala de 123 cetimetri, la preţul de 2999,90 lei; laptop la preţul de 1099,90 lei; monitor la preţul de 179,90 lei; tabletă la preţul de 289,90 lei şi altele.

Catalogul Black Friday Media Galaxy 2016 il poti vizualiza online daca dai click aici.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol BLACK FRIDAY Media Galaxy - Catalog cu reduceri să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog