Dacă doriţi să faceţi schimbări sau renovări prin locuinţă şi nu ştiţi ce fel de unelte aveţi nevoie sau ce faianţă să folosiţi, în catalogul Ambient am văzut diverse produse, cum ar fi: materiale pentru construţii, unelte şi utilaje pentru diverse activităţi, materiale şi accesorii pentru instalaţii, produse pentru grădinărit şi altele.

Am văzut în broşura Ambient, de exemplu: vas de toaletă, la preţul de 70 lei; faianţă cu mărimea de 15 x 15 centimetri, la preţul de 15 lei pe metru pătrat;  microcentrală cu putere de 24 kW şi afişaj digital, la preţul de 2589 lei; sticlă de 5 litri cu aditiv anti - îngheţ, la preţul de 60 lei; sac de 25 kilograme cu adeziv pentru placări ceramice, la preţul de 10 lei; chiuvetă şi baterie pentru bucătărie, la preţul de 850 lei; hotă cu carcasă din inox şi un motor, la preţul de 220 lei; uşe metalică cu 2 yale, la preţul de 500 lei şi altele.

Dacă doriţi să vedeţi şi alte produse din catalogul Ambient, daţi click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Ambient: "Ofertele toamnei continuă" să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog