Profită de vremea de afară, plimbă-te prin parc la braţ cu cineva drag! Îmbrăcată cu o jachetă neagră cu imprimeuri florare, cu un machiaj perfect şi un parfum care iţi defineşte personalitatea, cu o astfel de combinaţie sigur nu vei da greş, oriunde ai merge.

În broşura Avon am văzut de exemplu:  jachetă neagră clasică din imitaţie din piele la preţul de 150 lei, geantă cu imprimeu floral la preţul de 80 lei, ruj la preţul de 13 lei de diferite nuanţe, creion contur pentru ochi la preţul de 10 lei, apă de toaletă cu miros de flori orientale ( lychee, iasomie, lemn de santal ) la preţul de 25 lei.

Pentru că nu doar femeilor le place să fie parfumate si aranjate, în catalogul Avon am mai văzut parfumuri, deodorante şi pentru bărbaţi, set de trei produse ( apă de toaletă, gel de duş şi deodorant antiperspirant ) la preţul de 55 lei şi altele.

Dacă doriţi să vedeţi catalogul AVON, daţi click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog AVON - schimbă lumea prin frumuseţe să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog