Cred că toată lumea doreşte in unele dimineți să savureze o ceaşcă de cafea sau de ceai, inainte de a pregăti un mic dejun delicios.

În catalogul Billa am vazut de exemplu: 300 de grame de cafea măcinată, ambalată în pungă, la preţul de 8,99 lei, zahăr ( pungă de un kilogram ) la preţul de 2,99 lei, carne tocată de porc la preţul de 10 lei pe kilogram, pulpă de porc fără os, la preţul de 13,49 lei pe kilogram, rondele de somon ( 200 de grame ) la preţul de 13 lei, crenvuşti din piept de pui ( 100 de grame ) la preţul de 1,99 lei. Am mai văzut ouă la preţul de 7,99 lei o cutie de 30 de bucăţi şi altele.

Catalogul BILLA îl puteţi vedea dacă daţi click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog BILLA cu produse "exact pe gustul tău" să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog