Daca doriti sa faceti schimbări prin locuinta si mai ales să gasiti noi modalitați de a încălzi camerele, în catalogul Brico Depot sunt prezentate convectoare, seminee, aeroterme, sobe, corpuri de iluminat, cabine de duș si altele.

Va descriu in continuare unele dintre produsele mentionate in catalog. Convertorul este la pretul de 45 lei, are termostat reglabil de cameră. iar suprafata incalzita este de maxim 11 metri patrati. Soba de bucatarie este la pretul de 459 lei. Corpurile de iluminat sunt de diferite tipuri, cum ar fi aplicele si plafonierele ( o aplica este la pretul de 14 lei ). Doresc să cumpăr câteva spoturi orientabile, mi-au atras atentia unele la pretul de 30,90 lei bucata. Am mai vazut si faianță ( faianta mozaic este la pretul de 28,50 lei metru patrat ) si altele.

Daca doriti sa vedeti si alte produse, catalogul Brico Depot îl gasiti aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog BRICO DEPOT - încălzire la prețuri de depozit să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog