Casa este un loc in care te odihnesti dupa o zi lungă, este locul cel mai primitor, care ne defineste personalitatea prin decoratiunile si culorile folosite in fiecare camera.


In catalogul magazinului cu comenzi online Canvas am vazut diferite decoratiuni pentru locuinta: tablou cu peisaj care este la pretul de 54 lei; oglinzi acrilice ( una dintre ele este la pretul de 135 lei; aceasta oglinda este aplicata pe o placa MDF de 6 milimetri, vopsita si data cu lac pe deasupra); set de cutii din lemn la pretul de 67 lei; masă cu leduri la pretul de 450 lei si altele.

Dacă doriti sa vedeti catalogul online al magazinului Canvas, dati click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Canvas - decorațiuni pentru locuință să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog