În catalogul Cora sunt prezentate diverse produse, cum ar fi de exemplu anvelope şi accesorii pentru autoturisme, lenjerie intimă pentru femei şi bărbaţi, mobilier şi jucării pentru copii şi altele.

Am mai văzut în broşură, de exemplu: router de internet wireless cu doua antene, la preţul de 74,90 lei: telefon mobil dual sim ( 2 Gb RAM, cu sistem de operare Android OS ), la preţul de 779,90 lei; televizor cu ecran cu diagonala de 101 centimetri, Full HD, la preţul de 1269,90 lei; hotă cu carcasă de inox şi filtru de aluminiu, la preţul de 239,90 lei; set de 6 oale cu capac de sticlă, la preţul de 300 lei şi altele.

Catalogul Cora îl puteţi vedea dacă daţi click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Cora - electronice, electrocasnice, accesorii autoturisme și altele să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog