Astăzi ma gandeam sa discut despre electronice si electrocasnice. Am vazut in catalogul Cora electrocasnice pe care mi-as dori sa mi le achizitionez in viitor.

Mi-am pus pe lista cu viitoare achizitii urmatoarele electrocasnice:

- prajitor de paine la pretul de 79,90 lei; storcator de fructe, format dintr-un recipient pentru pulpa si un recipient pentru suc ( storcatorul este la pretul de 149,90 lei);
- ma gandeam sa adaug la lista mea si un tocator de bucatarie electric cu bol din sticla si cutit dublu de inox ( tocatorul este la pretul de 109,90 lei);
- un aparat de gatit cu abur ( acesta are un indicator al nivelului de apa, un led de temperatura, spatiul pentru gatit este format din 3 cosuri separate). Pretul aparatului de gatit este de 139,90 lei.

Pentru moment atât am pus pe lista, dar în broșură sunt prezentate multe alte produse.

Daca doriti sa vedeti si alte produse din catalogul Cora, dati click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Cora - electronice și electrocasnice să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog