Stateam la discutii cu mama prin telefon. Stiti cum sunt mamele, mereu dau explicatii atunci cand le intrebi despre o rețetă. Trec si ore de discutie cu mama si conversatia nu se mai termina. Imi povestea si ce a mai vazut in catalogul de la Profi.

Ea mi-a spus despre multe produse din brosura, dar eu voi mentiona doar despre cateva, acestea ar fi: ciuperci taiate la cutie si care sunt la pretul de 3,19 lei; ulei de floarea soarelui la pretul de 5,49 lei, sticla de 1 litru; lapte la cutie de 1 litru, la pretul de 1,99 lei; mazare la cutie de 400 grame, la pretul de 1,99 lei; telemea din lapte de vacă la pretul de 6,99 lei ( 400 grame ); sfeclă rosie la pretul de 0,79 lei pe kilogram si altele.

Daca doriti si voi sa vedeti produsele din catalogul Profi, dati click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog cu prețuri Profi să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog