Atunci când venim de la muncă si obosiţi şi extenuaţi, ne dorim o baie relaxantă, iar apoi un somn dulce în cameră, unde totul este confortabil, unde putem să ne întindem pe o saltea moale cu lenjerie fină, iar căldura de la calorifere ne face să uităm de vremea rece de afară.


În catalogul Dedeman am văzut diverse produse pentru locuinţă, de exemplu: lenjerie de pat ( conţine un cearceaf pentru plapumă, un cearceaf pentru pat şi două feţe de pernă ), la preţul de 80 lei; dormitor ( compus din şifonier, pat cu sertar pentru depozitare şi 2 noptiere ), la preţul de 959,01 lei; parchet la preţul de 19,90 lei pe metru pătrat; saltea de pat cu dimensiunea 90 x 200 centimetri, la preţul de 189 lei; cadă hidromasaj cu dimensiunea de 170 x 80 centimetri, la preţul de 2099 lei; centrală termică, la preţul de 2799 lei şi altele.

Dacă doriţi să vedeţi şi alte produse din catalogul  Dedeman, daţi click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Dedeman: "Dedicat planurilor tale" să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog