Dacă sunteţi în căutare de diferite produse pentru familia dumneavoastră, am văzut în catalogul Dm magazin expres diverse produse pentru frumuseţe, pentru îngrijirea corpului, produse pentru curăţat diferite suprafeţe din locuinţă şi altele.

Am văzut în broşură de exemplu: sticlă de 400 grame cu loţiune pentru corp, la preţul de 15 lei; gel de duş la preţul de 7 lei; tub de 100 mililitri cu pastă de dinţi, la preţul de 8,39 lei; ulei anticelulitic, la preţul de 12,49 lei ( sticlă de 200 mililitri ); cremă pentru călcâie, la preţul de 8 lei ( 75 ml ); soluţie pentru curăţarea geamurilor, la preţul de 5,9 lei; cremă pentru mâini, la preţul de 8 lei şi altele.

Dacă doriţi să vedeţi catalogul "dm magazin Expres", daţi click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog dm magazin Expres să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog