Discutam zilele trecute cu o vecina despre modificarile pe care ea le va face in curte. Am intrebat-o despre modalitatea in care isi va amenaja curtea. Ea a răspuns: "Cu pavele." Apoi ea m-a rugat sa o ajut sa-si caute modele de pavaje. Aveam acasa catalogul de la Elis, l-am luat si am mers la vecina mea si impreuna am inceput sa ne uităm la diverse modele de pavaje.


In revista Elis am vazut: pavele rustice de diferite culori ( crem, maro sau cafeniu ) cu grosimea de 60 milimetri ( aceste pavele se pot folosi in gradini, parcuri sau terase ); pavele cu aspect si forme neregulate de piatra, cu grosime de 60 milimetri. Tot in brosura am vazut si dale mozaic, disponibile in diverse dimensiuni.precum si alte modele de pavaje.

Catalogul Elis il gasiti daca dati click aici.
PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Elis - pavele şi dale pentru pavaje să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog