In catalogul Hornbach am vazut multe categorii de produse pentru locuinta, cum ar fi podele, tigla din tabla, covoare, vopsele pentru interior si exterior, tapet, sobe de teracota, centrale termice si altele.


Daca v-am atras atentia, va voi descrie unele din aceste produse pentru locuinta si pretul lor, poate va veti simti inspirati.

In revista Hornbach am vazut de exemplu: soba de teracota la pretul de 957,10 lei; semineu ( putere termica de cinci kilowati, combustibil pentru semineu sunt butucii de lemn, consum de 1,8 kilograme pe ora; dimensiunile semineului sunt de 402 x 395 x 940, pretul este de 579,68 ); boiler electric la pretul de 245 lei, cu capacitate de 5,3 litri; tapet de hartie ( modelul tapetului este cu piatra gri, rola de tapet este la dimensiunea de 10,05 x 0,53 metri;) tabla cutata la pretul de 13,90 lei pe meru patrat.

In catalog sunt de asemena prezentate diverse produse, cum ar fi: vata de sticla pentru izolare, masini de gaurit, polizor unghiular, curatator pentru geamuri, usi metalica, pompe de apa si altele.

Catalogul Hornbach il puteti vedea daca dati click aici.

 


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Hornbach - Mereu gasești câte ceva de făcut să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog