Doreşti să ai un loc frumos amenajat doar pentru tine, cu o bibiliotecă plină cu cărțile tale preferate, o canapea pe care să te relaxezi, un birou pentru calculator, un dulap pentru hainele preferate, o masă unde să servești o ceașcă de cafea înpreună cu prietenele ?


Am văzut în catalogul JYSK diverse modele de mobilier și accesorii pentru locuință, de exemplu: dulap cu 3 uși, 3 rafturi pentru haine și o bară pentru umerașe, la prețul de 700 lei; prosop de baie, la prețul de 12 lei; birou cu patru sertare și o ușă, la prețul de 300 lei; canapea extensibilă, la prețul de 950 lei; masă pentru servit cafea, la prețul de 150 lei; halat pentru baie, la prețul de 65 lei și altele.

Dacă doresti să vezi catalogul JYSK, poti sa dai click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog JYSK - mobilă şi accesorii pentru locuinţă să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog