In catalogul Jysk am vazut mai multe articole pentru locuinta, ma gandeam sa mai cumpar cateva produse pentru dormitorul in care primim musafiri.

Eu am ales pentru dormitor: lenjerie de pat cu cearsaf care este la pretul de 80 lei; plapuma cu marimea 135 x 200 centimetri, care este la pretul de 50 lei; cuvertură de pat cu marimea de 220 x 220 centimetri, la pretul de 80 lei. In terasa dormitorului doresc sa asez o canapea extensibila pe care am vazut-o in brosura la pretul de 950 lei.  Canapeaua are si perne cu spuma si spatiu de depozitare.

Tot in revista am mai vazut si birouri, scaune, perdele, perne decorative, halate de baie, accesorii pentru baie si altele.

Catalogul Jysk il puteti vedea daca dati click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog JYSK - Scandinavian Sleeping & Living să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog