Mereu avem nevoie de diverse ingrediente, legume sau chiar ustensile şi aparate în casă. Am mai văzut în catalogul Kaufland, printre altele, si diverse produse şi accesorii pentru locuinţă.

Am văzut în broşură, de exemplu: aparat manual de făcut paste, cu prindere de masă şi cu carcasă de inox, la preţul de 60 lei; cuvertură pentru pat, la preţul de 50 lei; pungă de 11 kilograme cu detergent de rufe, la preţul de 68,29 lei; gel de duş, la preţul de 13,92 lei; pungă de 250 grame cu cafea măcinată, la preţul de 8 lei; cârnaţi de porc la preţul de 13 lei pe kilogram; cartofi dulci la preţul de 4,44 lei pe kilogram şi altele.

Dacă doriţi să vedeţi catalogul Kaufland, daţi click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Kaufland: "Trăiește Fresh" să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog