Catalogul KIKA este un pliant care prezintă mobilă si accesorii de diferite modele, marimi si culori pentru locuință. Mie mi-a atras atentia mobilierul pentru living, deoarece atunci cand vin prietenii in vizita, mereu avem problema locurilor unde sa-i asezam pe toti. Asa ca ne-am marit camera de living, iar acum trebuie sa ne alegem mobilier.


Vă descriu pe scurt o parte dintre cele modelele prezentate in catalog, care mi-au atras atentia:

- canapea extensibila cu urmatoarele caracteristici: material din stofa de culoare albastru inchis, suprafata extensibila de 188x123 centimetri (canapeau se poate utiliza si ca pat). Pretul canapelei este de 1199 lei.

- un coltar la pretul de 8999 lei. Colțarul este in forma de U. Materialul este din piele de culoare neagră, iar tapiteria si spatarele sunt din stofa de culoare gri. Mărimile sunt disponibile dupa cum le doriti atunci cand faceti comanda.

In catalogul KIKA sunt prezentate si alte tipuri de mobilier, nu doar modelele mentionate anterior, pe care le poti vedea dacă dai click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog KIKA: "Cu noi vei fi acasă" să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog