Vă mai amintiți de mâncarea făcută de bunica? Atunci când ea gătea,  miresmele din bucatarie ajungea prin toată curtea, iar noi toți la un loc ne așezam nerăbdători la mas[. Îmi aduc aminte și acum cât de bună era mâncarea de mazăre, mămăliga cu pește, orezul cu lapte sau brânza de casă. Voi încerca să gatesc si eu pentru copiii mei astfel de bunătăți, dar am nevoie de cateva ingrediente.

Am văzut în catalogul "La doi pași" diverse produse, de exemplu: macrou congelat, la prețul de 7 lei pe kilogram; punga de 1 kilogram de orez cu bob rotund, la prețul de 3,80 lei pe bucată; borcan de 680 grame cu mazăre verde, la prețul de 3 lei; 200 grame de telemea de vacă, la prețul de 6,19 lei; lapte la prețul de 2 lei și altele.

Dacă doriți să vedeți catalogul "La doi pași" si sa va cumparati ingredientele pentru o o gustare delicioasă, dați click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog La doi pași - diverse produse alimentare să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog