Zilele acestea suntem invitati la ziua de nastere a unei prietene de familie, m-am tot gandit ce anume sa-i fac cadou. Prietena mea este o femeie calma, firava si eleganta. Privind in catalogul Lady's, am vazut mai multe produse, dintre care am sa aleg  un parfum, un fard de pleoape si poate un colier ( sunt sigura ca va fi surprinsa ).

In revista Lady's am vazut: parfum de dama in sticla de 50 mililitri ( parfumul este creat dintr-o combinatie armonioasa de flori cum ar fi trandafir si floare de portocal ) la pretul este de 54,99 lei; fard de pleoape cu sase culori mate, care este la pretul de 23,79 lei; colier cu pandantiv sub forma unui cub, cu piatra in mijloc de culoarea turcoazului, la pretul de 16,99 lei.

In brosura Lady's sunt mai multe produse cum ar fi: dresuri  pentru copii, lenjerii de corp modelatoare, produse pentru ingrijirea parului, cosmetice pentru barbati si altele.

Catalogul Lady's il vedeti daca dati click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Lady's - descoperă frumusețea să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog