In catalogul LEM'S găsim mobilier pentru bucătarie, pentru dormitor si alte tipuri de mobilier, dar si electrocasnice.

În brosura mi-a atras atentia un dormitor care este compus din pat, sifonier cu patru usi, doua noptiere cu sertare si accesorii pentru dormitor.

Daca doriti sa cumparati o mobilă de bucatarie, in brosura LEM'S gasim la pretul de 4209 lei bucatarie cu dulap înalt ( cu spatiu pentru cuptor ), dulapuri cu sertare, mobilier cu spatiu pentru masina de spalat, dulap pentru chiuveta cu usi si altele. În brosura se pot afla si marimile dulapurilor si preturile, in functie de ce module doriti sa fie incorporate in bucatarie.

Catalogul LEM'S îl poți vedea daca dai click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog LEM'S - Mobiler, module incorporabile să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog