Anul acesta ţi-ai propus să inlocuiesti parchetul prin camere ? De exemplu, am văzut în catalogul Leroy Merlin parchet laminat din lemn de nuc, cu grosime de 6 milimetri ( la preţul de 18,90 lei pe metru pătrat), din lemn de stejar la preţul de 21,90 lei pe metru pătrat, parchet din lemn de frasin stratificat cu grosime de 10 milimetri la preţul de 67,50 lei, din lemn de fag ( parchet masiv cu preţul de 89,90 lei ), accesorii pentru parchet de diferite culori şi modele.

Mi-au mai plăcut un covor din bumbac (la preţul de 19,90 lei, cu mărimea de 50 x 80 centimetri ), o mochetă la preţul de 4,59 lei / mp şi altele.

Dacă doriţi să vedeţi catalogul Leroy Merlin, daţi click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Leroy Merlin: "Podele confortabile pentru momente memorabile" să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog