In catalogul Lidl sunt prezentate produse cu specific italienesc. Daca aveti de gand sa va suprindeti sotul cu o cina romantica, in revista gasim pizza, fructe de mare, mortadella, spaghete, foi pentru lasagna, salam si altele. Tot ce trebuie sa facem este sa ne pregatim lista de cumparaturi.

Va voi enumera o mica parte dintre produsele revistei Lidl: spaghete tricolore de 500 grame la pretul de 4,99 lei; foi pentru lasagna ( la pachet de 500 grame, cu pretul lor este de 5,99 lei); salam de 250 grame la pretul 14,99 lei; pizza ( greutatea acesteia este de 400 grame, la pretul de 9,99 lei ); rosii cherry la cutie de 400 de grame, la pretul de 3,49 lei; sos de roșii pentru paste la pretul de 6,99 lei sticla de 350 grame.

In revista Lidl sunt prezentate si alte produse, cum ar fi haine, racoritoare, ghivece cu flori de diferite culori si altele. 

Daca doriti sa vedeti catalogul Lidl, dati click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Lidl - produse cu specific italienesc să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog