Vă era dor de o mâncare delicioasă cum numai mama știa să o gătească? Îmi amintesc când familia și rudele se întâlneau la masă. În bucătăria se gătea de zor, pe aragaz era oala de sarmale, pregătite cu carne și învelite în varză murată, mușchiulețul de porc din cuptorul încins, farfuriile cu aperitivele frumos decorate si așezate pe masă pentru a fi servite, prăjiturile gata coapte cu o zi înainte.

Dacă vrei si tu sa te bucuri de o masă plină cu bunatati romanesti, poti găsi în catalogul Lidl diverse preparate și produse, cum ar fi de exemplu: 350 grame de sarmale cu carne de porc și vită, la prețul de 7 lei; 100 grame mușchiuleț de porc umplut, la prețul de 2,49 lei; ciolan de porc condimentat, la prețul de 13 lei pe kilogram;  borcan de 140 grame cu ardei iute în oțet, la prețul de 3,49 lei; salam de biscuiți cu nucă, la prețul de 2,49 lei 100 de grame; borcan de 350 grame cu gem de prune, la prețul de 6 lei și altele.

Dacă doriți să vedeți și alte produse din catalogul Lidl, dați click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog LIDL - "Săptămâna românească" să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog