Părinții au anunțat că vin în vizită și stau două zile pe la noi. Drumul lor este destul de lung până să ajungă la noi, așa că am timp să gătesc câteva feluri de mâncare. Am văzut în catalogul Mega Image diverse produse din care pot găti cateva gustari pe care le voi servi atunci când părinții ajung la noi.

Am văzut de exemplu: punga de 500 grame cu linte galbenă, la prețul de 10 lei; șuncă din piept de curcan, la prețul de 9,29 lei; țelină, la prețul de 3,39 lei pe kilogram; păstârnac, la prețul de 4 lei  pe kilogram; cutie de 400 grame cu telemea, la prețul de 8 lei; borcan de 300 grame cu zacuscă de vinete, la prețul de 12,49 lei; pungă de 400 grame cu amestec de legume, la prețul de 5,22 lei; dovleac pentru plăcinte, la prețul de 1,49 lei pe kilogram; foi de plăcintă, la prețul de 3 lei. În broșură puteți vedea și alte produse, nu doar cele menționate de mine.

Dacă doriți să vedeți catalogul Mega Image, dați click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Mega Image - ”O atmosferă caldă pentru o vreme rece” să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog