Suntem în octombrie, dar căldura suprinzătoare de afară mă determină să îmi imaginez o câmpie cu flori colorate sau o pajiște unde eu mă relaxez pe o pătura, la un picnic, împreună cu familia. Asa că nu am mai stat să visez si am întocmit rapid o listă cu câteva alimente prezentate in catalogul Mega Image, pentru o iesire în natura încă verde!

Ce am notat eu in listă, din ce am vazut in catalog:

- pate de pui de 120 grame la pretul de 2,84 lei ( sau daca nu doriti de pui, tot in catalog mai vedem si pate de porc, o cutie de 120 grame fiind la pretul de 2,72 lei);

- cordon bleu de pui la pretul de 8,53 lei;

- muschi de porc ( pretul pe kilogram este de 25,99 lei);

- varză albă la pretul de 1,49 lei pe kilogram;

- telemea de vacă ( pretul este de 26,4 lei pe kilogram );

- kaiser de 100 grame ( 1,99 lei in catalog );

- pizza cu șuncă si ciuperci ( în cutie de 425 grame ) la pretul de 8,53 lei.

In catalogul Mega Image sunt prezentate multe alte produse, dar si retețe de preparate, pe care le poti vedea si tu daca dai click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Mega Image - schimbare de anotimp, schimbare de meniu să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog