Acum am reusit sa finalizăm reamenajarea casei, dar am observat că nu avem ustensile pentru bucatarie. In plus, mai avem nevoie de electrocasnice sau electronice pentru camerele de la etaj.

Privind prin catalogul de la Metro, mi-a placut un televizor LED cu diagonala de 108 centimetri, Full HD, cu design  metalic si tuner digital, la pretul de 1249 lei. Mi-a atras atentia si un laptop cu procesor Intel Pentium Quad Core de la 2.16 GHz până la 2.66 GHz, memorie RAM de 4 Gb, HDD 500 Gb, rezolutie 1366x768 si cu camera web. Laptopul este la pretul de 1049 lei. Mi-au mai plăcut lada frigorifica cu capacitatea de 205 litri ( la pretul de 799 lei ) si un set de 9 oale din inox ( cu prețul de 179,90 lei).

Daca ti-am atras atentia si ție, poti vedea produsele din catalogul Metro dacă dai click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Metro - prețuri aniversare să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog