Daca doriti sa schimbati vechea mobila din locuinta si nu aveti idei, puteti face la fel ca mine: să vă inspirați dintr-un catalog. In cazul meu, m-am inspirat și din pliantul Mobexpert si vă voi descrie si vouă o parte din produsele prezentate in catalog:

- covor de culoare bej pentru cameră ( covorul are dimensiunile de 160 x 240 centimetri, pretul acestuia fiind de 1,654 lei).

- birou pentru copii ( biroul este gravat cu desene, este dotat cu doua spatii de depozitare si un sertar in care copilul poate sa isi tina in ordine rechizitele pentru scoala). Blatul biroului are pe el o folie de protectie. Pretul biroului este de 1758 lei.

In catalogul Mobexpert se pot vedea si alte produse pentru locuinta, de exemplu corpuri de iluminat, pahare, vesela, decoratiuni, prosoape, halate si altele ).

Dacă dorești sa vezi catalogul Mobexpert, poți da click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Mobexpert - mobilă și accesorii pentru locuință să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog