In catalogul Noriel sunt prezentate produse pentru copii sau pentru bebelusi ( ghiozdane, haine, jucarii, incaltaminte, scutece, carioci, plastelina si altele).

Rasfoind broșura, mă gândeam la o surpriză pentru copilul meu, dar și la cât de încântat va fi când il voi aduce o jucarie nouă sau un ghiozdan.

Mi-au placut din catalog următoarele produse: ghiozdan pentru fete de culoare roz ( puteti sa-l desenati cu markerele incluse in pretul ghiozdanului ) la pretul de 39,90 lei, set de plastelina de diferite forme si cu trei culori diferite, la pretul de 12,90 lei, pantofi lucioși pentru fete ( 64,90 lei ), dar și alte produse.

In catalogul Noriel sunt prezentate multe alte articole pentru copii, pe care le poti vedea daca dai click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Noriel - produse pentru copii să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog