Să discutăm putin despre copiii. Stim că ei sunt foarte energici ( in cazul copilului meu pot discuta despre o doza foarte mare de energie ). M-am gandit sa înscriu copilul la diferite activitati extrașcolare, cum ar fi la muzica, arte plastice sau poate la un sport. Pentru toate acestea voi alege si haine cu care copilul meu sa fie imbracat frumos de fiecare data atunci cand vom merge la locul unde va practica activitatea care o va alege pe parcurs.


Am ales catalogul Zara, in care am vazut camăși pe care sunt imprimiate linii verticale, la pretul de 85,90 lei; jacheta din piele de culoare neagra cu fermoar ( la pretul de 199,90 lei); pantaloni din material de blug la pretul de 75,90 lei si ghete la pretul de 249,90 lei. In catalogul online sunt prezentate si alte produse, inclusiv pentru femei si barbati.

Daca doriti sa vedeti catalogul Zara, dati click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog online Zara - îmbrăcăminte pentru copii, bărbați și femei să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog