Luna aceasta ai un interviu pentru un loc de muncă şi doreşti să fii pregătită profesional, elegant îmbrăcată şi un machiaj natural, pentru ca totul să fie perfect ?

Am văzut în catalogul Oriflame, de exemplu: geantă la preţul de 120 lei; eşarfă la preţul de 80 lei; trusă de machiaj cu fermoar şi paiete ( conţine 6 farduri de pleoape, 2 luciuri de buze, 1 fard de obraz, 1 iluminator, 3 aplicatoare şi o oglindă mare ) la preţul de 199,90 lei; colier cu pietre, la preţul de 45 lei; cercei cu piatră de culoare violet, la preţul de 25 lei; apă de toaletă cu parfum de mandarin, lemn de santal şi petale de iasomie, la preţul de 50 lei şi altele.

Dacă doreşti şi tu să vezi catalogul Oriflame, poţi da click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Oriflame - produse cosmetice să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog