Zilele trecute am fost în vizită la o prietenă, aceasta ne-a servit cu o delicatesă gătită chiar de această amica a mea. Am rugat-o să-mi scrie şi mie reţeta. Astăzi îmi voi cumpăra ingredientele şi alimentele necesare, după care voi încerca şi eu să gătesc această mâncare delicoasă.

Am văzut în catalogul Profi diverse produse, de exemplu: brânză de burduf, la preţul de 7,29 lei; pulpe de pui superioare, la preţul de 10 lei; punga de 450 grame cu fasole galbenă, la preţul de 4 lei; 1 kilogram de făină este la preţul de 2,79 lei; roşii la preţul de 4,49 lei pe kilogram; un kilogram de morcovi, la preţul de 1,25 lei; ceapă, la preţul de 0,99 lei/kg; 100 de grame şuncă din piept de pui, la preţul de 2,89 lei şi altele.

Dacă doriţi să vedeţi şi alte produse din catalogul Profi, daţi click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Profi - răcoritoare, produse alimentare, fructe şi legume să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog