Dacă sunteţi în perioada in care amenajati ceva şi nu aţi ales încă micile elemente de decor cum ar fi tapetul, covoarele, uşile la camere sau parchetul pentru fiecare încăpere al locuinţei dvs, in catalogul online al magazinului Proges gasiti diverse produse din aceasta categorie, inclusiv parchet, perdele, mochete, covoare, uşi, tapet şi altele.

Vă prezint câteva dintre produsele gasite în magazinul online: parchet laminat de culoare maro la preţul de 34 lei metrul pătrat, mochetă la preţul de 30 lei metrul pătrat, covoare la preţul de 427 lei pe bucată, perdea la preţul de 156 lei metrul liniar.

Dacă doriţi să vedeţi catalogul online al magazinului Proges, dati click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog PROGES să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog