Mâine trebuie sa mergem la parinți si ma gandeam sa cumpăar cateva alimente, din care voi găti cât vom sta cu copiii pe la bunicii lor. Am facut o listă cu o parte din produsele ce le-am vazut in catalogul Real.

Am gasit prezentate in broșură: pulpe de pui la pretul de 10,99 lei pe kilogram; file piept de pui la pretul de 16,49 lei pe kilogram; cartofi albi la 0,99 lei pe kilogram; iaurt degresat la cutie de 400 grame,  cu pretul de 1,69 lei; salam uscat ( calup de 300 grame ) la pretul de 7,49 lei; pungă de fasole uscata cu bob mic la pretul de 3,79 lei.

In broșură am mai vazut si alte produse, omclusiv nealimentare, cum ar fi: lenjerie de pat, geci pentru copii si parinti, telefoane mobile, set de cutite, televizoare, ulei auto si altele.

Catalogul Real il puteti vedea daca dati click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Real - Stilul tău natural să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog