Dacă sunteţi în căutare de cadouri şi nu aveţi inspiraţie pentru a alege ceva potrivit, am văzut în catalogul special Selgros diverse cadouri gata pregatite, atât pe gustul celor mici, cât şi pe placul celor mari.

Am vazut de exemplu in brosură cosuri cu cozonac, fursecuri de ciocolată, caramele asortate, nuga cu migdale şi fistic, baton de ciocolată cu cremă nuga, praline de ciocolată, fursecuri asortate, ciocolată cu lapte si altele. Toate aceste produse sunt ambalate ca un cadou, la preţul de 209,90 lei.

Un alt cadou care mi-a placut este compus din cozonac, nuga cu citrice şi fistic, baton de ciocolată cu cremă nuga, biscuiţi, ciocolată cu cireşe ( toate aceste produse sunt la preţul de 134,90 lei ).

Dacă doriţi să vedeţi şi alte coşuri cu cadouri din catalogul special Selgros, daţi click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Selgros - coşuri cu cadouri să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog