E bine sa te trezesti intr-un pat călduros, acoperit cu o plapumă pufoasă, după care sa faci o cafea. În timp ce savurez cafeaua, rasfoiesc catalogul Selgros.

Am văzut în catalog diverse produse, cum ar fi de exemplu: şuncă presată, la preţul de 12,79 lei pe kilogram; punga de 400 grame cu mazăre este la preţul de 4,65 lei; pachet cu 15 capsule de detergent automat pentru haine, la preţul de 17 lei; cuptor cu microunde, la preţul de 179,90 lei; pilotă pentru pat, la preţul de 65 lei; pătură cu material din microfibră, la preţul de 30 lei; masă de tenis pentru interior, la preţul de 569,90 lei şi altele.

Dacă doriţi să vedeţi şi voi catalogul Selgros, daţi click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Selgros - Oferte de Weekend să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog