Probabil că toate ne dorim un mic salon de frumusete acasa la noi, plin cu creme, vopsele de par, ceara pentru epilat, tot ceea ce ne face sa ne simtim frumoase si încrezatoare. La o cafea impreuna cu prietenele, una dintre acestea ne-a arătat catalogul Wigmond. M-a facut curioasă si am rasfoit si eu revista, sa vad despre ce este vorba.


In catalog mi-au placut: crema antirid ( cantitate de 50 mililitri) care, daca este folosita cu regularitate, are efect de regenerare si elesticitate a pielii, conform precizărilor din brosura ( pretul cremei este de 65,90 lei); exfoliant cu acizi din fructe ( cantitate de 250 mililitri) la pretul de 50,20 lei; ceara pentru epilat din ulei de masline ( cantitate de 100 mililitri) la pretul de 5,90 lei; vopsea de par ( este un colorant permanent fara amoniac ); multe alte produse.

Daca doriti sa vedeti catalogul Wigmond, dati click aiciPS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Wigmond - frumusețe cu stil să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog