Stock Busters, una dintre campaniile cu tradiție de la eMAG, se desfășoară din nou în perioada 11 octombrie, ora 07:00, pana pe 14 octombrie, ora 01:00. Astfel, peste 45.000 de produse vor avea prețurile reduse cu până la 75%.

Clienții vor putea vâna așadar reduceri consistente la telefoane mobile, electrocasnice, articole pentru casă și grădină și produse dedicate îngrijirii copiilor. Practic, de Stock Busters întreaga familie își găsește tot ceea ce-și dorește la un preț excelent, conform anuntului companiei.

Catalogul online il veti gasi in perioada mentionata a promotiei dand click AICI.


De asemenea, conform unor zvonuri, Black Friday la EMAG va incepe in anul 2016 pe data de 18 noiembrie. Este posibil ca si alte magazine online sa isi lanseaza campania de Vinerea Neagra tot in jurul acestei date, deci fiti pe faza, daca sunteti interesati de acest eveniment comercial.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Stock Busters eMAG, reduceri de până la 75% să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

CATEGORII: ,
.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog