Avon a început campania de Black Friday, sub sloganul ” Beauty Fridays ”. Magazinul Avon oferă reduceri de prețuri la diverse categorii de produse ( rimeluri, parfumuri, loțiuni de corp, genți, coliere și altele ).


Am văzut în catalogul magazinului Avon prezentate diverse produse, de exemplu: set ( rime și șampon hrănitor pentru păr ) la prețul de 20 lei; fard de pleoape cu 4 culori și loțiune de corp, la prețul de 20 lei; set ( sticluță de 10 mililitri cu lac pentru unghii și ruj ) la prețul de 19 lei; set de produse pentru păr ( șampon și balsam ) la prețul de 15 lei; sticluță de 50 mililitri cu apă de parfum pentru femei ( parfum din categoria floral-oriental ) la prețul de 26 lei; mască pentru față cu argilă, la prețul de 8 lei; unt iluminator pentru corp, la prețul de 20 lei; geantă la prețul de 60 lei și altele.

Catalogul magazinului Avon cu reduceri de Black Friday îl găsiți aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Avon a început campania de Black Friday cu sloganul ”Beauty Fridays” să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog