Magazinul Euro Gsm oferă reduceri la diverse produse ( telefoane, tablete, accesorii pentru telefon și tabletă și altele ) de Black Friday 2016, promoție ce va începe în această seară pe data de 17 Noiembrie 2016. Dacă doriți să vă faceți o idee despre produsele ce vor fi la reducere oferite de Euro Gsm, mai jos vedeți o parte din produse.

M-am uitat și eu la produsele oferite de magazinul Euro Gsm, în care am văzut de exemplu: telefon ( procesor 820 Quad Core de 2.5 HGz, cameră principală de 16 mega pixeli, cameră frontală de 8 mega pixeli ) la prețul de 1849,90 lei; tabletă ( procesor Quad Core de 1.2 GHz, display de 10 inch, rezoluție de 1024 x 768 pixeli, baterie de 3800mAh ce rezistă până la 6 ore de funcționare ) la prețul de 449,90 lei; stick pentru telefon de făcut poze de la distanță ( dimensiune de 3.5 milimetri, suport universal ajustabil ) la prețul de 14,90 lei; boxă portabilă cu bluetooth ( microfon încorporabil ) la prețul de 24,90 lei și altele.

O parte din produsele la reducere de Black Friday 2016 oferite de Euro Gsm le vedeți mai jos.
PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Black Friday la magazinul Euro Gsm să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog