În noul catalog al magazinului Ambient sunt prezentate diverse categorii de produse: decorațiuni pentru sărbătorile de Crăciun, unelte, aparate termice de încălzit locuința, materiale de construcții, electrocasnice, parchet, vopsele și altele.

M-am uitat și eu prin catalogul magazinului Ambient și am văzut de exemplu: pachet cu produse încorporabile pentru bucătărie (  hotă cu carcasă de inox; plită pe gaz cu 4 arzătoare; cuptor electric cu grill, rotisor și 4 moduri de gătire ) la prețul de 1299 lei pe pachet; mobilier pentru baie ( mască, chiuvetă și oglindă ) la prețul de 170 lei; faianță la prețul de 25 lei pe metru pătrat; boiler electric, la prețul de 360 lei; mașină de tocat carne, la prețul de 200 lei; set cu 6 globuri de 8 centimetri, la prețul de 12 lei pe set; sanie de lemn cu cadru metalic, la prețul de 100 lei; brad plantat în ghiveci, la prețul de 60 lei; mașină de găurit ( putere 800 W ) la prețul de 349 lei; husă pentru scaune de auto cu încălzire, la prețul de 45 lei și altele.

Catalogul magazinului Ambient îl puteți vedea mai jos.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Ambient - materiale pentru construcții, unelte, decorațiuni pentru Crăciun, electrocasnice să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog