Când privești pe geam și observi că vremea de afară este destul de rece, te gândești sunt hainele mai groase, care să te ajute să treci cu ușurință peste sezonul rece și în același timp să te facă să te simți atrăgătoare și frumoasă în orice moment al zilei.

În catalogul magazinului cu comenzi online Answer am văzut de exemplu: pulover cu guler și fără mâneci, la prețul de 26,90 lei; bluză tricotată, la prețul de 52,90 lei; pulover cu model tricot de melaj, cu spatele mai lung, la prețul de 64,90 lei; hanorac cu fermoar pe mijloc și buzunare, la prețul de 419,90 lei; hanorac cu glugă și fermoar pe diagonală, la prețul de 169, 90 lei; bluză lungă cu glugă ( se poate purta și ca rochie ) cu buzunare oblice și imprimeuri cu buline, la prețul de  179,90 lei și altele.

Dacă doriți să vedeți și alte modele de haine din catalogul magazinului Answer, dați click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Answer - haine pentru bărbați, femei și copii să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog