În catalogul Arabesque am văzut diverse produse de feronerie și accesorii pentru mobilier, panouri și echipamente electrice. Am fost interesată să răsfoiesc catalogul, deoarece zilele acestea sunt nevoită să chem un instalator, să schimbe instalația la casă și mă gândesc să schimb și câteva corpuri de iluminat.

Am văzut în broșură de exemplu: corp de iluminat suspendat, aplică plafonieră pentru exterior, tub neon circular pentru iluminat, întrerupător automat cu protecție la scurtcircuit, țeavă din PVC, cablu plat cu dublă izolație și altele.

Dacă doriți să vedeți și voi catalogul Arabesque, dați click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Arabesque - materiale pentru construcții și finisaje să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog